Till senaste kommentaren

Vad behöver man tänka på vid uppstart av Bookvisit-kopplingen?

Hej, vi har precis kommit igång med kopplingen mellan Bookvisit och Jupiter och skulle behöva lite stöd.

Kommentarer

 • Hej Erik,
  Nedan kommer en liten "att tänka på"-lista för saker att tänka på när man gör ändringar och lägger till nytt i kopplingen till Bookvisit.

  Rumstyper

  Det är enbart möjligt att synkronisera de rumstyper som finns i Jupiter och innehåller minst ett rum. Vad rumstypen heter i Jupiter kontra BookVisit spelar ingen roll. Det går enbart att synkronisera en rumstyp i Jupiter mot en rumstyp i BookVisit. Obs, tänk på att inställningen "+/- på webb", på rumstypen i registret i Jupiter, påverkar tillgängligheten i BookVisit och bör vara inställd på 0.

  Artiklar

  För att en artikel i Jupiter ska bli tillgänglig för synkronisering online måste valet "Bokningsbar online" markeras i artikelns egenskaper, se nedan.

  Vad artikeln heter i Jupiter kontra BookVisit spelar ingen roll. Det går enbart att synkronisera en artikel mot en tillvalsprodukt i BookVisit. För att underlätta det interna arbetet rekommenderar vi att artiklar som används mot BookVisit ges ett eget prefix, exempelvis "BV Frukost".

  Prislistor

  För att göra en prislista tillgänglig för synkronisering online måste valet "Tillgänglig för kanal" markeras i prislistans egenskaper.

  Prislistan måste även vara prissatt per rum (ej per person) samt ha en egen rad i prislistan för varje unikt antal boende i rummet. Alla rader måste vara säljbara alla dagar (kan sedan styras från BookVisit) samt ha min/max 1 dag. Ett tips är att först göra klart en rumstyp med alla ingående artiklar som man sedan kan kopiera och ändra rumstyp, antal boende och pris.

  Vad prislistan heter i Jupiter kontra BookVisit spelar ingen roll. Det går enbart att synkronisera en prislista mot ett prisavtal i BookVisit.
  För att underlätta det interna arbetet rekommenderar vi att prislista som används mot BookVisit ges ett eget prefix, exempelvis "BV Logi och Frukost".


  Patrik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.