Vad är nytt i Rebnis Jupiter 2023.1.0

Versionen släpptes 2023-02-23

✔ Ny evenemangsbokning

Vi har piffat upp och moderniserat vår webbaserade evenemangsbokning. Produkten har funnits i över tio år, men har nu tagit steget och blivit anpassad för telefon och platta.


Evenemangsbokningen lämpar sig i detta skede främst för arenor som vill låta sina logeägare beställa mat och liknande inför ett evenemang, men inom kort kommer den även att tillåta att "vanliga gäster" förbokar och betalar den mat de vill äta under evenemanget - vilket gör att användningsområdet breddas och fler än bara arenor kan använda produkten.

Hör av dig om du vill veta mer!


✔ Förbättringar i ägarmodulen

Den så kallade ägarmodulen, som möjliggör avräkning för stugägare i systemet, har fått en hel del förbättringar "under huven". 


Förbättringarna gäller främst systemets förmåga att lista ut vilken ägare som ska få tillgodoräkna sig den logi som läggs på notan. Om systemet ändå inte lyckas visas en ruta där du får peka ut vilken ägare logi-posten avser. Där går det att välja att inte koppla till någon ägare alls. 


Denna kopplingsruta går även att permanent stänga av under "Register -> Inställningar -> Ekonomi -> Ägare".


✔ Postnummer och postort i bekräftelsen
Det hade tidigare smugit sig in ett fel i bekräftelserna, där postnummer och postnummer inte visades på utskriften/förhandsgranskningen trots att det var ifyllt. Detta är nu fixat.

✔ Ändrat förfarande vid mailande av pdf-filer
Vi har nu ändrat vart den pdf-fil som skickas med vid mailande av exempelvis bekräftelser, fakturor, kvitton, rapporter och så vidare temporärt sparas. Tidigare har den filen sparats i Jupiter-mappen på servern, men då det har visat sig kunna uppstå problem tack vare det sparas nu filen lokalt på datorn därifrån den mailas.

Anders
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.